diumenge, 8 de febrer de 2015

TROBADA DE BATXILLERAT


El cap de setmana 6, 7 i 8 de febrer, diferents grups de joves de la diòcesi de Tortosa (Benicarló, Amposta, Gandesa, Tortosa, la Ràpita...) vam reunir-nos a l’alberg de les Teresianes de Jesús per passar un cap de setmana diferent fent-nos preguntes referents a la nostra fe.

La trobada va començar divendres a la tarda–nit. Després de presentar-nos, ens vam dividir en quatre grups amb els corresponents quatre monitors, gràcies als quals vam organitzar la feina de la casa i faríem els diferents treballs i activitats.

El lema de la trobada va ser “La fe com a resposta”, dividint el gran tema en quatre treballs que van ser: com vivim nosaltres la fe en la societat i com aquesta la viu, el nostre grup i la nostra parròquia i per últim, un treball personal. Totes aquestes activitats ens han ajudat a fer créixer la nostra fe i, la veritat, han estat molt entretingudes i divertides.

A més a més, dissabte per la tarda vam anar caminant a l’ermita de St. Bernabé, prop d’on ens allotjàvem per allà fer una gimcana i altres activitats.

Esperem que en noves ocasions ens acompanyen més joves de la diòcesi que com nosaltres han volgut dir SÍ a seguir el camí que Jesús ens ha preparat.

ANNA CENTELLES (Tortosa)
JOEL TOMÀS (Amposta)
DAVID IGLESIAS (Benicarló)
MÍRIAM CLUA (Gandesa)
Cap comentari:

Publica un comentari