dissabte, 18 d’octubre de 2014

ASSEMBLEA D'INICI DE CURS DEL MOVIMENT DE JOVES

ASSEMBLEA D’INICI DE CURS DE L'MJC
–Ermita de la Petja, 11 d’octubre–

El passat dia onze d’octubre, a l’ermita de la Petja de Tortosa va tenir lloc l’Assemblea d’Inici de Curs del Moviment de Joves Cristians (MJC).

Uns quaranta joves provinents de diferents llocs del Bisbat com Benicarló, la Ràpita, Amposta, Tortosa, Tivissa, el Perelló, Jesús... juntament amb algun mossens i animadors ens vàrem aplegar per tal de viure una jornada de convivència i treball.

A les 10’30h. estava prevista l’arribada i, amb un bon esmorzar, vam començar la jornada amb la pregària, la qual va estar presidida pel Sr. Bisbe, don Enrique. Ell mateix, en unes breus paraules, ens va animar a continuar endavant en aquest camí que de vegades no ha estat fàcil.

Una volta finalitzada la pregària –i feta la foto de rigor, ja que això no pot faltar–, vam començar l’assemblea. Seguint un breu esquema que havia preparat Mn. Joan Guerola (consiliari de l’MJC) vam iniciar el nostre moment de treball, arribant a algunes conclusions que han resultat interessants. També van haver moments de debat sobre algun dels temes que es va parlar, arribant a treure algunes idees per millorar el que hi ha en l’actualitat en el Moviment.

Així que després de més de dues hores intenses de treball vàrem concloure l’Assemblea i vam seure a taula per menjar i acabar de rematar el dia.
Guillermo Soriano és secretari de l'MJC


Cap comentari:

Publica un comentari