dimarts, 19 de juny de 2012

TROBADA DE JOVES I ADOLESCENTS


Aquest passat cap de setmana, una trentena d’adolescents i joves vam trobar-nos a Mont Caro per tal de viure un cap de setmana diferent, desconectar de les nostres vides, descansar dels exàmens i d’aquest curs i també per tal de conéixer nous amics, compartir experiències i retrobar-nos amb el nostre amic Jesús! Adolescents de totes les parts de la diòcesi van aplegar-se per tal de culminar aquest curs, juntament amb altres joves pertanyents al Moviment de Joves (MJC).
Una trobada sota el lema de “No caminem sols, Ell està amb nosaltres” que es va centrar en el grup i en la importància d’aquest en les nostres vides. Un grup que, tal i com es va descobrir en una gimcana, ha de posseeir unes característiques: confiança, sinceritat, confidencialitat, pregària, compromís… i en què tots els seus membres estiguen disposats a posar un granet de sorra en ell. Després, vam treballar també l’Eucaristia i vam debatir sobre els joves, sobre fets que diuen que estem “en decadència.

Ja que estàvem a la muntanya, no podíem deixar de banda una bonica excursió. Vam muntar als “pallers”, durant la major part de la vesprada del dissabte i, encara que era llarga, molts van aguantar fins arribar.
Un cap de setmana inoblidable, tal i com es pot veure pel Facebook i altres reds socials. Uns dies per desconectar i preparar-se per a un nou estiu però no deixant de costat el nostre gran amic Jesús. Animar-vos a participar de les àmplies activitats que s’han preparat per aquest estiu i alhora, preparar-se per al proper curs.

Cap comentari:

Publica un comentari