diumenge, 16 d’octubre de 2011

Resum JORNADA D’INICI DE CURS DEL MJC

El dia 15 d’Octubre teníem una cita a Benicarló, a la ermita de Sant Gregori tots els joves del bisbat. La missió era agafar de la mà a tots aquells que volguessin formar part d’algun grup i no en tinguessin.
Vam començar el dia tot rebent-los de les diverses parròquies de la diòcesi, que anaven arribant i organitzant-los, per anar fent durant tot el dia, les activitats programades.
Podem destacar d’entre totes les activitat realitzades, les xerrades en petits grups sobre la importància de tenir una segona família on sentir-nos lliures d’expressió, pensament i comptar amb un punt d’ajuda quan cal en el grup.
Un cop acabada la reflexió varem dibuixar la nostra mà tot posant el nom a dins i enganxant-la a un mural. Tenia un significat força important, ja que representava que cadascuna de les nostres mans té un nom, per a Déu tots som importants i ell ens tindrà agafats sempre, de la mà.
A pesar de la pluja, no vam poder tenir més bon final de matí que amb una posada en comú de tot el que vam estar dient en els grups i tot seguit unes paraules del bisbe que ens va acompanyar en aquesta part del dia.
Desprès, tocava un merescut dinar comunitari en el que vam poder compartir tots, una mica de la essència de cadascú de nosaltres.
Iniciàvem la tarda amb uns jocs per tal d’escalfar motors, i poc desprès començar la gimcana. Ens van passar tan ràpid les hores que d’estar fet la gimcana vam passar a la pregària sense adonar-nos-en. De tan curta que es va fer aquesta última, ens vam trobar a l’hora dels adéus, però amb una condició, tornar-nos a veure molt aviat.Núria Moratalla Blanch
Mònica Moratalla Blanch


Cap comentari:

Publica un comentari