diumenge, 11 de setembre de 2011

REUNIÓ EQUIP ANIMACIÓ MJC

El dissabte 10 de setembre, a les 11.00h ens vam reunir l’Equip Animació del MJC al Casal parroquial de St. Bertomeu, a Benicarló. Es va acordar el calendari d’activitats per al nou curs i algunes coses més...

Un cop feta la pregària, ens vam posar a la feina. Passada la JMJ, ara ja estem plenament disponibles per iniciar el curs, en moltes ganes de treballar pels grups de joves! Les persones que formarem part de l’Equip d’Animació, serem Mn. Joan Guerola, Jordi López, Inma i Mar Climent, Tonet Àvila, Cristian Arin, Guillermo Soriano, Carlos Sanchez, Josep Prades, Mònica i Núria Moratalla. La llista però queda oberta a tothom que tingue ganes de treballar des de la base, en la consolidació dels grups.
Per això s’acorda un calendari d’activitats per al curs 2011/12, en les que tindrem:

A)     Jornada d’inici de curs. Data 15 octubre. Destinataris: tots els que formen part dels grups i els que s’estiguen a punt de confirmar aquest hivern. Hora inici: 10.30h. Lloc: Ermita St. Gregori de Benicarló. Hi haurà una part festiva i una part de treball en grups. Dinar: cal portar-se el menjar i algo per compartir. El lema que inspirarà la Jornada serà “Re-troba’t!”
B)      Presentacions del MJC als grups que estan a punt de confirmar-se. Les presentacions es faran el 16 i 17 de setembre als joves i a tots els catequistes, aprofitant el curs de catequistes. També es farà una presentació a tots els mossèns el 13 de setembre, i com no a tots els joves en la Jornada d’inici curs, el 15 d’octubre. Posteriorment es faran presentacions als diferents Arxiprestats.
C)      Jornada de formació de responsables de grups. Es farà una jornada formativa en la que es convidarà una persona experta per motivar i donar eines als monitors dels grups de joves. Data: 10 febrer 2012. Lloc: Jesús.
D)     Jornada final de curs. Data: 16 juny. Lloc: zona nord

A part d’aquest calendari, també es fa una revisió del material per a joves per tal de proposar-lo a tots els monitors de grups. Es revisen els materials dels 2 cicles del MJC i d’Acció Catòlica General de joves, que juntament amb el material de Som-hi! (Delegació de Joventut del Bisbat) s’enquadernarà i estarà disponible a la llibreria del Bisbat, alhora que s’enviarà per email a tots els monitors.

Un altre aspecte important és la renovació de la pàgina web del MJC www.mjctortosa.com que s’actualitzarà amb totes les notícies del MJC i el calendari d’aquest curs.

Per últim, volem invitar a tothom a participar en la Gran Panera de Nadal que es sortejarà a fi d’any. Si tots portem alguna cosa per a la panera podrem sortejar un gran regal i aconseguir fons per a tot el que s’ha de fer! Per fer les vostres donacions ens podeu enviar un correu a mjc_tortosa@yahoo.com i vindrem a recollir el que vulgueu donar!

Des del MJC volem donar les gràcies al nostre Bisbe, a la Delegació de Joventut, i a tots vosaltres pel suport i ànims rebuts en aquesta nova etapa que comença. Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari