dilluns, 23 de novembre de 2009

Trobada de inici de curs

El passat dia 24 d’octubre a la població de Càlig és va realitzar la jornada d’inici de curs del Moviment de Joves Cristians amb els lema CAMINA, l’encontre és va realitzar a la població davant del convent les trinitàries i desprès vam anar fins a l’ermita dels Socós.

Érem unes 100 persones aproximadament de llocs de tota la diòcesis, Benicarló, Vinaros, Alcalà de Xivert, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Cervera, Tortosa, Jesús, Alcanar i Ulldecona.

Aquest any una novetat que hi havia era que s’avia obert molt la edat dels participants, els passats anys era a partir de 4rt d’ESO i aquest any van poder participar el de 3r i tot, això va portar que vinguessin els més joves de les parròquies.

En tot aquest dia vam fer moltes coses, com una pregaria al convent de les trinitàries, una gimcana o un treballet de grups.

Moltes persones ja es coneixien de altres trobades i es van retrobar, però els que eren nous en aquestes coses s’ho van passar molt bé i van conèixer gent de fora de la  seva edat, més grans o més petits.

Va ser un dia que poca gent oblidarà per què va anar molt bé i esperem que les altres trobades de batxillerat, militants, ESO, etc. vagin igual o millor que la jornada d’inici de curs.

Escrit del senyor Jordi Ibanez Soler i en la col·laboració de la pagina de la parròquia Sant Josep Obrer: http://santjosepobrer.wordpress.com/

mjc.JPG

Cap comentari:

Publica un comentari