dijous, 5 de març de 2009

Trobada d’engrescament (del 27 febrer al 1 de març)

"Dels dies 27 de Febrer a l’1 de març del 2009 els joves de 3r i 4rt d’ESO de les parròquies de Benicarló, Deltebre, la Ràpita i Santa Bàrbara varem pujar a la casa del Patronat del Mont Caro. Quan vam arribar el divendres primer ens vam instal·lar a les habitacions, nois a baix i les noies a dalt. Després ens varem repartir per grups amb un monitor i vam fer jocs de presentació.El dissabte ens vam aixecar a les nou, i després de l’esmorzar i la pregària vam fer una llarga caminada fins als Pallers. Quan vam baixar ens vam repartir per grups per a fer una dinàmica anomenada “com em veuen els altres”. Després d’això vam dinar, vam tenir una estona de descans i, altra vegada per grups, ens vam disposar a fer una altra dinàmica anomenada “ajudem-nos a créixer”. A la nit ens vam repartir per pobles per a preparar alguna activitat típica del poble, un anunci publicitari i algun joc. Quan vam acabar vam fer altres jocs tots junts, com ara la cullera, la moto, etc.
El diumenge ens aixecarem a les 9:30h, vam esmorzar, vam fer les maletes, netejar tota la casa i vam preparar la missa per a la 1. Després de la missa vam dinar un bon plat de macarrons i pollastre al forn. Vam recollir el menjador, vam fer l’hora dels adéus, ens vam acomiadar i poc a poc vam anar marxant cap a casa."

7 comentaris:

 1. Bona tarde a tots!
  només vull dir-vos que ha sigut una molt bona experiència, i que espero vore-vos a totes i totes en més trobades, que realment esta trobada haja servit per engrescar-vos de veritat! i si nosaltres, els monitors, hem pogut transmetre-vos una miqueta de la llum de ser cristians, ja estic més que satisfeta!
  sigueu llum del món!

  ResponSuprimeix
 2. K tal gent? Jo m'ho vaig passar molt bé, i les meues amigues també. Espero tornar-vos a veure. Bessitos.

  ResponSuprimeix
 3. Hola a tots,

  Quina alegria que la trobada hagués anat tant bé. Natros també ens ho em passat molt bé en la trobada de Arnes d'aquest cap de setmana. Hem sigut un número ideal per poder conneixer-nos tots. Una de les coses que ha sigut especial en aquesta trobada ha estat que han participat tres pobles que habitualment no solien venir: Rossell, La Palma i Roba Roja. Espero que tant per als jovens d'aquesta trobada, com per als de la vostra, aquestes trobades siguen un estimul per seguir reunint-se en grups a les parròquies per conneixer més a Jesús i es sentin part del Moviment de Jovens.

  Una abraçada molt forta a tots!!!

  Agustí

  ResponSuprimeix
 4. Francina Enrich (Ràpita)9 de març de 2009 a les 23:33

  Wenas! Espero k tota la gent s'ho hagui passat tan bè com jo i espero poder-nos trobar atra vegada tots! Encara que el dissapte de tarda el temps no mos va acompanya massa igual vam fer delcap de setmana un cap de setmana diferent i inolvidable, Gàcies a tots!
  Adèu, fins a la pròxima!

  ResponSuprimeix
 5. Me'n alegro que haguès anat tan bé! :)
  Com bé diu Agustí, la d'este cap de setmana també a sigut molt guay! erem poquets i això ens va fer coneixernos molt ràpit, i la veritat es que va ser molt positiva en els joves del Nord!

  Ara, com diem ahir a una de les pregàries, el que hem de fer és no perdre les ganetes de anar coneixent a Jesúss i trobar-nos en properes trobades ;)

  Molts besitoss des de la Ràpita!

  ResponSuprimeix
 6. Hei genteta!!!

  Quina alegria!!Jo també estic molt contenta de la trobada que vaig viure!!Com diu Inma, si la llum dels monitors ha servit per guiar una mica més a la gent cap al Crist, jo ja em sento més que satisfeta!!!

  Weno també m'alegro de que l'altra trobada hagi anat tant bé!!! Es un goig!!! Gràcies a tots per tenir aquesta oportunitat!!!

  Una abraçada en Crist jove

  ResponSuprimeix
 7. Y yo esperando que me mandéis la informaciòn para LA FONT y resulta que la ponéis aquí. Por fín la he encontrado. ya vereis que número más bonito va a salir de la revista con tantas buenes noticias. No me olvidéis. Sedme fieles.
  Santi

  ResponSuprimeix