dijous, 12 de març de 2009

MJC Trobada d’engrescament 1( 6,7,8 de març ) • El dia 6 de Març, vam sortir un grup de joves de diferents pobles: Rossell, Riba-roja i de Palma cap a l’Abadia d’Arnes on ens vam reunir amb uns monitors molt simpàtics com Mike, Aitor, Agustí, Raquel, Cristina, Núria, Mossèn Josep, Jordi i Mossèn Carlos.


Per la nit, després d’ordenar les coses als dormitoris, vam sopar cadascú el seu entrepà, i més tard, vam fer un joc de cadires per aprendre i recordar els noms dels nois i noies. (Molt divertits per cert).

Ens van dividir en dos grups per estar mes organitzats i repartir-nos les feines de casa.

Finalment, vam fer la pregària de la nit i seguidament mos van donar un temps abans de dormir.

 • L’endemà, dia 7 de Març, ens vam aixecar de 8:30 a 9 perquè mig grup havia d’encarregar-se de parar la taula i preparar-ho tot per amorzar ja que, a les onze, havíem de començar un camí de 3.900 metres cap als Estrets, per això ens van regalar mitja hora de temps lliure.


Un cop vam arribar als Estret, vam poder observar un llac molt bonic envoltat de naturalesa, pins, animals.. allí, cadascú, havia de posar el seu nom a cinc fulls, per donar-lo a cada component del seu grup i escriure-hi la primera impressió, amb adjectius, de la persona que anteriorment havia posat el seu nom.

Quan vam arribar a casa tots estàvem cansats, però ens van deixar el nostre temps per preparar-nos i continuar amb l’activitat de la primera impressió.

Més tard per recuperar l’energia, vam gaudir d’un bon dinar preparat per Aitor i Agustí que es van passar mig matí treballant a la cuina, i com tot s’ha de dir va merèixer la pena. Això si, beneint la taula abans de cada menjada.

En acabar d’ordenar la taula, vam jugar a dos jocs: El pitipiti i el potopoto! Y tantos limones y medio limon!

Aquelles hores ens van passar molt ràpid perquè mon riem mol ja que, qui no s’equivoca amb aquestes paraules?

Seguidament, vam comentar amb el grup, coses a millorar de cadascú i vam fer un mural de “Ajuda’m a créixer”  on posàvem coses que em de fer per sentir-nos millor i ser millors persones. El vam comentar i vam penjar-lo a la paret per recordar que hem de fer per a créixer.

Quan vam acabar vam tenir una hora de temps lliure abans de sopar.

I de nou els chefs professionals de la casa mos van preparar un sopar boníssim!

Desprès els monitors mos van preparar un “viatge a Egipte però passant per França”.

Eren un seguit de jocs on dos persones del grup, havien de marxar i quan tornarien hi hauria una broma intrigant per a ells. Uff.. intenses bromes..

En acabar vam fer la pregaria de la nit, ens van deixar una estona per nosaltres i tots seguit a dormir.

 • El diumenge dia 8 de Març, vam amanir-ho i netejar-ho tot. Vam amorzar i seguidament vam anar al parc on vam preparar les diferents parts de la Missa.


Vam preparar els cants, i tot seguit vam començar la Missa dirigida pel Mossèn Josep.

Cadascú va llegir les seves oracions.

Quan vam acabar vam parar la taula i vam dinar el Menjar que anteriorment havien preparat els monitors, tot i que abans vam cantar la cançó de bon profit.

Desprès de dinar vam baixar a la plaça per cantar “És l’hora dels adéus” i fer les ultimes fotografies per recordar aquest fi de setmana tan intens i bonic en el qual hem conegut a molta gent nova, simpatiquíssima i que mai sortira dels nostres cors.

FINS LA PRÒXIMA AMICS! De part de tots del Rosell.

dsn.JPG

10 comentaris:

 1. Hei gent cada cop al moviment es ban integra’n mes joves, on aquesta trobada a segut impressionant, primer per los pocs joves que am sigut i el be que mos u em passat tot junts.
  També dir que per ami a segut una trobada on coneixes gent que no es dels pobles que estàs acostumbrat a conèixer sinó dels de mes amunt on casi mai participen però ara ja estan aquí en natros on ami i segurament a mes d'un mos agradarà tornar-vos a beure-us tots a les properes trobades.
  jo Mike Safont de la Ràpita estic content de aver estat un finde tan divertit en tots vosaltres.... gràcies

  ResponSuprimeix
 2. Olaaaa gen!!!

  bueno pos passava pa di que este finde ha sigut lo màxim!
  qui no se u a passat be, xq no a volgut.

  El que a dit Mike, coneixer a gent nova de diferents pobles son experiències inoblidables.
  ademes, a part de tots els amics que em fet, ens enduiem un grapat de bons records cap a casa i les ganes de tornar a reunirnos amb tota la gen*.

  això és com tot, al principi tens un poc de vergonya i tal, xo no res, enseguida agafes confiança i ganes de xala quan veus que tots els que estem alli em anat amb la mateixa finalitat!

  be amics ganes de voreus a tots de nou, dirvos que aprofiteu al màxim els bons moments i que a la proxima trobada ens o passam tan be o mes que a la anterior!

  Besets des de Rossell**
  ;)

  ResponSuprimeix
 3. JAJAJ(:
  Va ser un dels cap de setmanes mes entretinguts que he pasat, tan per els jocs, com per els monitors i també sense olvidarnos de la gent que va compartit tots els moments.
  Va ser un cap de setmana molt intens amb moltes rises i diversions, espero que ens tornesim a reuni tots pronte ¬¬
  ,xd aixi que ja u sabeu monitors... Planejeu un altra sortida,
  d'acooord?
  En ganes de tornar a compartir moments inolvidables amb tots(L)

  1beset(K)
  at't; desde ROSSELL

  ResponSuprimeix
 4. Dieguet de Rossell :)14 de març de 2009 a les 0:17

  ;) adeuuuu

  ResponSuprimeix
 5. Dieguet de Rossell :)14 de març de 2009 a les 0:17

  :)i]ola
  qwe feu?
  jo aqi recordan els bons moments que vam passa lo finde passat.
  Mike lo millo!! jaja
  tinc ganes de tornarmeu a passa tan be i riuremen tan en tots vatros,
  Ruben, Pau, Juan Pedro, Hugo, Ivan, Roger i Tomas.
  lunic que vaig arribar adormit (x la nit tots xillaven menos io.. :P)
  i les xiques uix, pesades.. calleu! uns brams com si fossen porcs quan se barallen, a si:
  porc porc porc mes que porc has menjat figues i ara tas mort porc porc..) jaja
  vinga fins prontee i avore si mos trobem algun dia x ai.

  ResponSuprimeix
 6. Veig que això està animadeet!
  Bé, me'n alegro que haigue sigut una trobada pr a recordar i que ja tinguesseu ganes de la pròxima!!

  Una abraçadeta ben forta! :)

  ResponSuprimeix
 7. ui.. ui.. kin mun de comentaris
  weno pos lo dit k mos u vam passa mol be
  i k tenim ganes de que es repetigua
  au un beset a tots
  salut i revolució!!

  ResponSuprimeix
 8. Eiii !!! genteta!!!!!!!! quin mun de comentaris!!!

  Això si que es una alegria !!!

  La veritat es que els monitors vam ser els primers que ens ho vam passar molt bé. Crec, tot i que hem puc equivocar, que vam riure amb la gent i també que es va crear un bon ambient. Sento haver tardat tant en escriure, però estem molt atavalats en la preparació de la Pasqua Jove (adreçada a nois i noies de l'edat de 4rt d'ESO).

  M'ha agradat molt la crònica que han escrit els de Rossell. Espero que pronte ens tornem a veure, però mentre, a seguir creixent al grup de confirmació i després de la confirmació en un grup de joves a la parròquia.

  Una format abraçada per a totes i tots.

  ResponSuprimeix
 9. Holaaa!
  Sóm los de la Palma, ens ho vam passar molt bé al vostre costat,em compartit bons moments i així hem pogut fer noves amistats.
  Aveure quan ens retrobem, que ja en tenim ganes!

  ResponSuprimeix
 10. Eiii!

  Sóc Maria, no em coneixereu ningú dels que vau participar en esta trobada (a excepció dels monitors) però vos escrivia perquè m'ha agradat molt entrar al blog i veure comentaris d'un munt de gent que no conec.

  Això vol dir que el Moviment de Joves Cristians, passet a passet, és va fent més gran, és va renovant i va arribant a més pobles.

  Vinga, m'alegro que haguésseu xalat tant i sobretot no vos perdeu esta aventura de seguir a Jesús, sense deixar de ser joves i divertits, clar!

  Besitos!!

  ResponSuprimeix