dimecres, 7 de gener de 2009

Trobada de Batxillerat

El passat cap de setmana del 19 al 21 de Desembre, aprofitant que el Nadal ja estava casi a la porta ens vam trobar una vintena de joves del Bisbat de Tortosa als Ports de Caro. Allí ja sabíem que ens esperaven moments de gresca, de xalera, de companyerisme, moments de treball individual i de grup que ens farien reflexionar, i passar un cap de setmana ben aprofitat.


El divendres va ser una mica “light” i es que acabàvem  d’arribar i a la casa encara feia una mica de gelor. Així que al arribar a sopar, a fer alguna dinàmica per conèixer-nos una mica més i riure un rato i desprès un treballet en grup, que més tard ficaríem en comú, plantejant-nos qui pensa la gent que és Jesús. I ja era casi hora de dormir i el dissabte era intens,  així què: a pregar i a dormir!!


El dissabte a les 8.00 la casa ja començava a tindre moviment, ja mos anàvem despejant tots per a esmorzar i emprendre el dia! Desprès d’esmorzar i fer la pregària, al grupet ficàvem en qüestió “qui pensem natros que és Jesús” i després de parlar una mica sobre com el veiem  (com a líder, artista, amic o model) estava organitzada l’excursió als Pallers, que no és una simple excursió d’estes que no cansen, no, no!! Va ser una senyora excursió, d’estes que encara que estiguéssim a pocs graus de temperatura tal i com anàvem muntant les jaquetes i les bufandes començaven a  sobrar, però desprès d’això un bon dinar, i tot arreglat!


Quan la digestió ja estava a mig fer ens vam reunir una mica més en el grup per a reflexionar com estem en Jesús (la nostra relació en ell, com ho vivim, que fem a la parròquia, etc.) I, una mica més tard ens van proposar preparar una gimkana per a la nit que faríem desprès de sopar. Un dia molt intens, divertit i enriquidor que l’acabàvem en la pregària d’abans de dormir.


I ja estàvem a diumenge, ja s’acabava el finde i també la trobada. Ens vam prendre el matí una mica més personal, per a reflexionar individualment llegint una carta de Jesús, i preparant l’eucaristia que celebraríem després. I sense voler ja eren les 3 i es tenia que començar a netejar tot i a deixar-ho tot ben net, per a què a les 4 quan ens vinguessin a buscar estigues tot llest i acabessim la trobada en l’hora dels Adéus, despedir-nos hasta la propera  i  viure el Nadal que ens estava esperant!


CristinaTot el grup

7 comentaris:

 1. Eyyyyyyyy que fort eeeee
  Pareix que això torni a funcionar bueno que direm, una altra trobada pasada i les que mos falten encara per fer eee
  va ser una experiència nova, gent jove en temps de fred i tambe dir que la gimcana va estar molt curada, i per acabar dir que cada trobada es un mont on descobreixo coses noves i tot gracies al moviment gracies a tots.

  ResponSuprimeix
 2. la trobada ba asta astupenda
  au gen cuidebos

  ResponSuprimeix
 3. Gràcies a tots els que vàrem acudir a aquesta trobada. Ha sigut una trobada diferent. El menjar bo. La caminata excessiva. El treballs bé. Però ...

  ... a la ginkana vàreu fer trampes. TOTS!!!!!!!

  PERQUÈ EL MEU GRUP (4) ERA EL GUANYADOR.

  Què aquest 2009 siga meravellós. Ficarem tots de la nostra part. Això si: enrecordem-nos els uns dels altres en la prgària diaria

  B7s per a tots i totes

  Records des de Benicarló

  ResponSuprimeix
 4. Bones artistes, com no clar domini Rapitenc com sempre en la cuestio de comentaris es que.... no res trobada com totes especial i gelada!! pero per la situacio l'epoca il fret! xD no res prendes cuideus i ia u saveu! que la proxima mes i millo! i que sisi trampes trampes.... desdeluego!! xD  Salut i bon any!

  ResponSuprimeix
 5. Jajajaja!! ahí ahí Tonii! erem natros els guanyadors AMUNT EL GRUPO GANADOR" xDD

  vaaa, molt bon any a tothom! i qe ens tornssema trobar tots prontet!

  bsitotttsss

  ResponSuprimeix
 6. Hola familieta!!!!

  Avia promés entrar per veure com estava el panorama, i que millor que abans d'un examen (això no hu fesseu sinó heu estudiat molt, heeeee, que mos coneixem, jejejeje)

  Perquè conèixer gent com tots vatros (els que comenteu, i els qui us costa més)fa que tinguis més forces que continuar amb el teu pla de vida personal, i tirar endavant amb (entre d'altres coses) amb els estudis!!!!

  A no perdre mai aquesta energia que ús caracteritza a tots!!! Bona setmana i una abraçada en Crist jove!!!

  Bessitos!!!!

  ResponSuprimeix
 7. wenas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  enkara k no fes revicio la trobada va estar molt be com diu aitor mes amunt.
  au adew mos parlem

  ResponSuprimeix