dissabte, 6 de setembre de 2008

Reunió d’inici de curs

Després dels dies d’estiu comencem amb força i il·lusió el nou curs. Per això el proper dijous 11 de setembre, a les 11 del matí, al centre parroquial de la parròquia dels Dolors de Tortosa farem una primera reunió.

Us esperem a tots aquells que esteu engrescats en l'organització de trobades i també a tots els capellans de la diòcesi que estiguin animats amb la proposta de pastoral amb joves des del Moviment de Joves Cristians.

Tots podem col·laborar aportant la nostra opinió i empenta. A les parròquies hi ha moltes activitats per fer i, entre tots, molt a compartir. Anima't i no ho dubtis: vine i participa!

9 comentaris:

 1. Canya!!!
  m'ha sobtat i sorprés gratament veure el fotomontatge de les piles alkalines amb les sigles MCJ, endavant la creativitat! A vegades també fem alguna pirateria d'aquestes a la plana www.tskv.cat
  atentament
  eloi

  ResponSuprimeix
 2. Ei Eloi!
  A natros també ens sorpren gratament i ens alegra veure que hi ha gent fora del nostre moviment que ens llegeix i participa del nostre blog (tot i que últimament el tinguem una mica descuidat :( ). Benvingut!

  ResponSuprimeix
 3. El dia 11 així que el moviment ja a acabat les vacances pos re que tinc moltes ganes de anar a aquesta reunió de inici de curs para saber quant se fan trobades i tot això i també saber qui siran los nous joves o adults com vulgueu dir que estiguin dins de la junta del moviment de joves.
  Joves mos veurem d’aquí uns dies a Tortosa espero beure-us atots dew besss

  Paseus per la pàgina de la parròquia Sant Josep Obrer

  ResponSuprimeix
 4. Eiii!!! A la meua estimada terreta!!

  Jo també feia molt de temps que no entrava i ara me n'he ris molt en l'humor del Redactor - Cap... I per cert, m'ha paregut una idea bonissma el link de l'espai sagrat i del Fórum. L'altre no el conec però també bé.

  Per cert, MAXAQUEU AL DELEGAT DE JOVES, pa que el Fórum al Bisbat siga tot un esdeveniment continuat!! Alguns no sabreu massa bé de que parlo, però pregunteu-li i feu correr la veu i així ja fem Fórum!!
  I entreu a la web i participeu: www.forumpj.org

  Vos envio una forta empenta des de Madrid i molts bestes.

  ResponSuprimeix
 5. a l'ermita del Remei d'Alcanar. Copiem les paraules de cia: "espero beure-us atots dew besss".

  ResponSuprimeix
 6. Buenas a tots. Aqui estic en Santi fent pràctiques a vore com s'han d'escriure els comentaris. Remarquem lo del dia 18 ehhhh que no falte ningú que també natros, com cia (sort de cia que manté viu el blog) tenim ganes de veureus a tots.

  ResponSuprimeix
 7. Espero que después de la lección que me ha dado Carlos, esto va a funcionar. Si no es así, ya desconfío de este rollo que os habéis montado unos cuantos "espabilaos".
  Al grano, El día 18 a formar todos como un solo hombre.La jornada será fantástica, también la "gresca" que preparamos los de Alcalá. ¡¡¡Va a ser sonada!!!

  ResponSuprimeix
 8. Iepp!
  ja feia temps qe no'm pasava per aquí! i veig que hi han novetatsss! jejjee!
  Pos buenoo bon inici de curs per a tothomm!! i a empendre les noves metes en les piles carregades! ;)

  ResponSuprimeix
 9. Iepp!
  ja feia temps qe no’m pasava per aquí! i veig que hi han novetatsss! jejjee!
  Pos buenoo bon inici de curs per a tothomm!! i a empendre les noves metes en les piles carregades! ;)

  ResponSuprimeix