diumenge, 21 de setembre de 2008

Jornada d’Inici de Curs

Jornada Inici de Curs 2008

9 comentaris:

 1. Crec que en tant en tant poques paraules diuen mes del que la gent pensa, per això no diré res mes que ens veiem tots al remei el dia 18 d’octubre fins aviat i no falleu.

  ResponSuprimeix
 2. Bon dia familieta!!!

  Ja comencen els cursos!!! El leciu, el del moviment, el de la parròquia,... i amb tot la feina!

  Com CIA només he de dir que ens veiem tots a la Jornada d'Inici de Curs del Moviment a l'Ermita del Remei d'Alcanar el dia 18 d'octubre. Amb ganes, força i il·lusió per començar aquest nou curs!!!!

  Ens veiem prontet!!!!

  Ànimitos a tots!!!!

  Marisol

  ResponSuprimeix
 3. Hola genteta!!!!

  Si, veig que tothom està enfeinat!!!!Fins hi tot CIA fa temps que no escriu al blog. Igual deu ser que això del blog no es porta i ara ja tothom té un "FACEBOOK" i pos.....

  Obric parèntesi (Redactor, haurem de mirar això dels Facebook's i anar posant-mos a la moda, no???!!!)em comprometo a investigar això nou que ha sortit per l'espai virtual. Tanco parèntesi.

  Weno genteta, que cada dia falta menos per a al Jornada d'Inici de Curs, i espero que tothom vingui en les piles ben carregades!!!!

  Vinga familieta, cuideus molt i ens veiem aviadet!!!

  Marisol des de les Tarragones.

  ResponSuprimeix
 4. Ay Marisol Marisol. Com pots saber que la parròquia sant Josep obrer també te pagina web, esta en una web anomenada worpress es un bloc. Això de les noves tecnologies esta be, però fer un altre cop la mateixa faena que ja as fet costa molt, son diferents programes i que son un poc difícils de manipular.
  No tot es estar a la moda lo importat es estar al segle 21 i tan com la pagina de la parròquia com la del moviment per lo informat que jo estic de moment estem a neste segle, tan com a una com a l’altra hi ha fotos en color, textos i llocs on pots aspresa lo que tu bols i dit tot això si cia no escriu tant sovint, es perquè avegades la gent diu mira si la pagina del moviment pareix que siga dell.
  Per tot lo demes ens veiem el dia 18 al remei, a tots els conductors vigileu en les corbes eeee que son perilloses dew

  ResponSuprimeix
 5. Holaa, holaa!

  vaa pos que el disapte ja està aquí casi casi! i tornem a voremnos la gran majoria, que ja hi han ganetes!!
  i ara ja poc a poc es van carregan les piles i per al disapte carregades del tot! :)

  Ciaaa, home!! tu sempre has de comentar quan tingues ganes i t'apetixque, i no pensar qe la gent et dirà qe és com si el bloc sigue teu! ;)

  bona setmanetaa! i asta el disapte!
  Bsitooooosss!

  ResponSuprimeix
 6. tranquil cia que ja voras com a partir del dissabte que donarem difussió al blog ens vorem saturats d'entrades i de comentaris. I com dieu vatros....A CARREGAR LES PILES!!!

  ResponSuprimeix
 7. Hei!!!

  Ja falta menos per a voremos tots!!!jejeje

  Ei CIA, tranquil que només era una petita observació, ja sé que tant el moviment com la parròquia estan molt posats en la era informàtica i van a la moda. Però m'havien parlat d'això que vaig dir i...només era una petita brometa!!!jejejeje :)

  Ah!! I si tens ganes d'escriure (CIA) escriu, que segur que hi ha gent que ho llegeix i no pensa el que dius!!! Jo llegeixo sempre!!!

  I per a tothom, una forta abraçada i ens veiem dissabte!!!


  Marisol

  ResponSuprimeix
 8. Hola a totes i tots,

  Estic molt content de com va anar la jornada d'inici de curs.

  Tots vam participar en alguna cosa i això va fer que la jornada fos ben completa.

  Espero que ens veiem pronte i molts ànims a seguir en el grup.

  Moltes gràcies a tots.

  Agustí

  ResponSuprimeix
 9. Aquí estic preparant un power per al Fórum de Pastoral amb Joves de dintre uns dies. I buscant la inspiració, he decidit recurrir a buscar idees en les imatges de l'any passat de la trobada de militantes, que feia molts de mesos que no mirava ni tampoc recordava massa, la veritat.

  I ha sigut obrir la carpeta i com que se t'aixampla el cor i RECORDS PROFUNDS, BONICS I AGRAITS han començat a brollar. Us he de dir que la primera imatge i la que m'ha despertat la sana nostàlgia ha sigut una foto de la NIKA ;-)

  I m'apetia contar-vos-ho, i també per enviar-vos (si és possible enviar-ho, segur que si) IL·LUSIÓ i GANES DE SEGUIR CREIXENT en este camí (pa tota la vida) que portem entre mans de seguir a Jesús, al Déu de la Vida i de l'Amor.

  Una abraçada ben forta per a la meua estimada gent ;-)!

  maria

  ResponSuprimeix