divendres, 8 d’agost de 2008

Bon estiu!!!

Hola a tothom! Primer que res felicitem a l'entrada anterior perquè ni més ni menys que ha durat 3 MESOS en portada! I en segon lloc demanem disculpes als qui heu entrat una vegada i una altra al bloc i us heu trobat sempre "El proper diumenge 11 de maig..." Però tranquils! Hem localitzat el Sr. Redactor en cap (veieu foto) i ja l'hem fet tornar al lloc per a que ben aviat pengi alguna crònica del fi de curs, dels campaments i algunes fotos.

Mentrestant, per si teniu temps, aquí teniu alguns links variats que poden ser del vostre interès:

logo MJC de vacances

5 comentaris:

 1. Ei! aixo si que es una sorpresa senyor redactor en cap ;) . Pos si, estic esperant un bus que en 10 minuts me portara a una platja com esta, jeje.

  Ale, ara si mires al mapa ja podras vore una entrada des de Grecia! :p

  B7s a tots i bon estiu!!

  ResponSuprimeix
 2. Hola així que la pagina del moviment ara esta de vacances xe quina sort eeeee....
  Pós re espero beure aviat les fotos del campament de alcossebre 2008, i algun resum a la pagina del moviment, però si podria ser que no sigues tan resumit com el comentari de la font, jo penso que en tres línies no pots resumir uns campaments que van durar 5 dies on monitors i joves mos ho vam passar molt bé.
  Bueno per avui ja esta bastant bé que sinó me diuen que nomes escric jo...

  Pos res mes que disfruteu tots del messet que queda de estiu dew i fins abiat a tots i totes

  ResponSuprimeix
 3. Eyyyyyy torno a ser jo, ma agradat molt la tècnica que heu fet en les fotos. Això de posar moltes fotos del campament esta molt bé, per lo menys hi ha unes deu , però hi ha un petit problema que si vos ficseu molt bé véreu que el senyor president ocupa mes de la meitat de fotografies. No vos enfadeu ni res eeeeee però es una cosa que se tendria que mirar que avegades els pc no fan tot el que nosaltres volem i al àlbum a posat moltes fotos repetides.
  Ara si adew

  ResponSuprimeix
 4. xikeets q e estat un poc separada estos mesets d l pagina i la veritat sq n menterat de res del moviment!!!!

  xo cm no, ja comensa nou curs i ja tinc ganetes de saber de vatros i de noves trobades....q se vos anllora moltissiiim!!!


  abore cuan poseu el nou calendari i totes estes coseeees!!!!

  ademes cm les reunions a la parrokia del cristo les vam acabar a falles i despres n nem fet mes, pos tampoc e recibit la font.....vamos q n menterat de res de res....

  xcert m vaig adonar q el meu correu n funciona, el mesenger seguix sent el mateix xo m tingut q crear un atra direccio de correu...

  apunteula si podeu....naara_86@wanadoo.es

  i ja sabeu q pal q vuigueseu aki teniu una benicarlanda!!!


  besiitooss a tooottss!!!

  ResponSuprimeix