dimarts, 6 de maig de 2008

Vetlla de pregària

  El proper diumenge 11 de maig se celebra la Pentecosta, i amb ella, el dia de l’apostolat seglar i de l’Acció Catòlica. Per aquest motiu, els moviments d’Acció Catòlica de joves i adults de la nostra diòcesi, hem organitzat conjuntament una vetlla de pregària el dissabte dia 10 de maig.Serà a les 21h a la Parròquia St Josep Obrer de Sant Carles de la Ràpita. Hi esteu tots convidats!


 Ah! I si veniu, porteu “bocata” perquè després de la pregària, tots aquells qui vulguem, ens quedarem a sopar (la beguda i el postre van a càrrec de la parròquia que ens acull)


 Així que recordeu: VETLLA DE PREGÀRIA DE PENTECOSTA


Dissabte 10 de maig de 2008 a les 21h


Parròquia St. Josep Obrer – La Ràpita


 

11 comentaris:

 1. VETLLA DE PREGÀRIA DE PENTECOSTA
  que fort unaltra cosa a la Rapita pero aixo es bo...
  tambe dirbos que la pregaria ja berem cuan la preparem perque ara i a tots els pobles son comunions, pero aixo si que se fara tot el posible i mes para que torneu a gaudir de la nostra parroquia.
  au dew wspero beureus a tots dew gent

  ResponSuprimeix
 2. Olé! així dóna goig! :)

  mos veem!
  muaa

  ResponSuprimeix
 3. Tranquil cia. Amb que ens acolliu a la parròquia en tenim prou. La pregària ja està preparada.

  Una abraçada a tots!

  ResponSuprimeix
 4. ufffff pos quin mal de cap mas llebat pero sabent com es carlos tindrem un munt de faena pero pel moviment i per tots els javes val la penea.
  fins el disabte besssss

  ResponSuprimeix
 5. Hei!!!

  El dissabte serà tothom benvingut a la petita gran parroquieta de Sant Josep Obrer!!!!

  Així que per part nostra procurarem que tothom sigui molt ben acollit. Us esperem amb els braços oberts!!!

  Molts bessets a tots!!!

  ResponSuprimeix
 6. eyyyyy joves no u entenc una pagina tan bonica com aquesta i que ningu escrigui res aixo es vergonya eeeee escribiu que no va mal para ningu....

  ResponSuprimeix
 7. Ola a tothom com va. L’altre dia parlant vam discutir de aquesta pagina. I no per res de dolent, i se que costa mol de fer tot lo que esteu fent, però i an coses que avegades se tenen que corregir.
  Una de elles seria, que i an mes fotos al apartat de imatges de la trobada diocesana que va durar un dia, que si busques alguna foto de la pascua no la trobes, i de la de quart tampó.... també dir que un bloc jo entenia com un lloc on la gent podia entrar para vere quan se farà una trobada i desprès explicà com a nat. Ja se que i a un calendari de tot això de les trobades i tot però no astèria mal, posar-ho.
  També dir que si anem de trobada lo mes segur que en dos dies o el dia desprès entre sem a la pagina del moviment escriure alguna cosa si entrem i no esta posat les idees sen van.

  Que passeu un von cap de setmana i això no us u prengueu en mal si no com un suggeriment de un jove cristià que no te mes faena que fer.

  dew

  ResponSuprimeix
 8. Gràcies pel consell cia. Heu captat molt bé com ha de funcionar això del blog! Comprendreu que és el primer curs que el tenim i encara falten polir certes coses, per això ens ajudaran molt els vostres suggeriments.

  Una abraçada a tots!

  ResponSuprimeix
 9. Tot comentari es bo para millor les coses, qualsevol suggeriment i qualsevol error es important para saber lo que se te que arreglar.

  Tots fem que el moviment vaige bé, tots units fem força per això entre tots units farem un bloc millor per a tots els joves.

  Els joves de avui en dia som mol exigents i avegades no sabem lo que volem però una cosa es mol clara que si que volem gent treballadora com tots los del moviment que presteu un tems mol valuós per a vatros en fer coses com aquesta pagina i per les trobades que feu en lo tems que costa preparar nomes un dia de trobada bua mes d’un dels joves que assistim a les trobades mos arrancaríem los pels del cap.

  Pos nores mes que gràcies per llegir els meus comentaris i que estic mol content de saber no que fer comentaris avegades se pot millorar petits detalls.


  Un Rpitenc en ganes de escriure i de millorar moltes coses dew

  ResponSuprimeix
 10. Ciaaaaaa..... Ciaaaaa!

  El Senyor escolta el teu clam angoixat i t'assegura que les teves paraules no quedaran sense resposta!

  Escolta la veu que et parla, que et sussurra a cau d'orella.... Escolta sobre tot la veu del teu cor.... Què et diu?

  Natros també estem contents dels teus comentaris (de fet són los que aguanten la pàgina) però tranquil, que en començar el nou curs....TOT SERÀ NOU!

  De moment, ben aviat ja penjarem les fotos del campament i començarem a engrescar per al nou curs. Ja estàs engrescat tu????

  Ja pots vore (per què ja saps qui sóc) que estic aprenent com funciona això..... Pot ser també ho hauràs d'aprendre tu....

  ResponSuprimeix
 11. Mare meua si tinc que escoltar lo que el meu cor me diu ufffffff.
  I los dels meus comentaris pos nose esque com m’avorreixo tant, pos dic escriure alguna cosa així la pàgina no estira tan buida.
  Això de penjar les fotos del campament pos no estiria mal i algun escrit, no creus mossèn, esque entro cada dos dies i no hi ha res denou.
  Ai per acabar aprèn com funciona tot això que tu ja etx gran i jo en 1 horeta ja m’apanyo que la pagina de la meua estimada parròquia la e fet en la suor del meu front i sense saber fer re.
  I Carlos Alberto se nota que el escrit dantes es teu per les primeres paraules el senyor escolta el teu clan on savis això de escriure un comentari dient això mare meua.
  I re que estic cansat i men baix a dormir i abeure mossèn si el procsim dia que entro hi ha posat lo del campament que a la pagina web de la Parròquia Sant Josep Obrer ja esta posat un comentari redactat per Andreu, Ariadna i Andrea que expliquen tres dies de campament de les activitats que am fer i com seu ban passar.

  ResponSuprimeix