dilluns, 7 d’abril de 2008

Més val tard que mai!

 


Tot i que intentem que aquest bloc vagi reflexant les activitats del MJC en el moment en que es donen, de vegades no és possible. I si heu llegit els comentaris darrerament, haureu vist que ens estan reclamant el post sobre l'unica trobada del curs que encara no hi ha sortit: la dels joves de 4t d'ESO.


Aquí us deixem la crònica que ens ha escrit Jordi, un dels monitors de la trobada:


Va ser a l'acolliment de les Teresianes (Jesús) del 25 al 27 de gener. 26 participants d’Alcalà de Xivert, de Benicarló (de Sant Bertomeu i de Sant Pere), de la Ràpita (de les dos parròquies) i de Tortosa, acompanyats de Maria, Miriam, Marisol, Jordi, Aitor i Mike com a monitors, Carlos com a consiliari i Luz com a cuinera (excel·lent!).

Aqui teniu alguns fragments de les revisions que els mateixos participants van aportar: són la millor crònica de la trobada.

Ha estat impressionant i he aprés moltíssimes coses per molt que no ho paregui. Unes bones convivències no s’obliden així com així. També m’ha fer veure la vida d’una altra manera els nens de la cuinera. I els monitors autèntics i molt original(La Ràpita)

M’ha enxisat de veres”. M’ho he passat topebé. Ja estic esperant la pròxima. Els monitors tope simpàtics. Són una passada! El menjar super bo. Si que han hagut alguns piques entre les xiques, però és normal de la convivència. La gincama va estar tope bé,... però això dels globos... Lo únic que això de que per la nit a dormir... podríeu fer una habitació per a qui vol dormir i l’altra per qui no. conclusió: ha sigut una passada!!(Benicarló)

Per ser la primera vegada que hi vinc m’ho he passat molt bé, crec que està molt ben organitzat perquè no hi ha temps per avorrir-te. Els monitors semblen un més de tots nosaltres i agafes confiança de seguida. En el tema de la casa, dir que no m’esperava que fos així, l’he trobat molt millor. El menjar bé, no es com el que fa ta mare però estava molt bo, no he passat gana. Espero repetir i tornar a veure a tots els que estem avui aquí. Fins un altra!!!!” (La Ràpita)

En general m’ha agradat, perquè ha estat tot molt compartit, amb companyerisme. La casa → chulíssima,

el menjar → boníssim, un URRA per la cuinera!!!
Jocs → han estat bé. Molt divertida la gincama.
Monitors → molt simpàtics!! Tot sí amb general.
(Alcalà de Xivert)

Gent de 4t: esperem veure'us molt sovint i durant molts anys!!

5 comentaris:

 1. Ei com va, si mes tard que mai hi ha u pots dir, però la espera a valgut la pena:
  Jordi felicitats pel teu comentaria bua ma tocat el cor, com tespreses i tot això continua escrivint que tu pots i que se te dona molt be jaja.

  Cia una trobada inoblidable i espero tornar a repetir-la, mes que res perque em va fer pensar molt no. Perquè feia un parrell danys que jo estava allí no i em veia reflectit allí en aquells joves.
  Vos esperem el proper dia 27 a sant Carles de la Ràpita

  ResponSuprimeix
 2. Pos si cia més tard k mai.... però tan tard k els de la trovada no es conecten a mirar... se'ls daura de fer memoria veritat...

  ResponSuprimeix
 3. Pos sí, mira que ja fa temps d'esta trobadeta, però encara qe no s'haigue publicat asta fa uns dies no vol dir que es dixe d'oblidar, no?

  i lo guay, esqe algunes caretes qe hi han a la foto les he vist a la Pasqua!


  bsitoos!

  ResponSuprimeix
 4. per cert, així magrada Jordi! a escriure al blog!

  ResponSuprimeix
 5. wauuuuu!!!!!!despues de dos mesos perfi lan posat!!!! bueno com diu lo titul mes val tard k mai.
  ueno la trobada esta va hasta super be.
  au adew b7s a tots i visca el barça

  ResponSuprimeix