divendres, 30 de novembre de 2007

Felicitats Josep!!

El proper diumenge 9 de desembre tindrà lloc l'ordenació sacerdotal de Josep Blasco, juntament amb dos companys més: Alexis Keith i Dámaso Ruiz. Serà a les 5 de la tarde a la Catedral de Tortosa.

Josep ha estat i és des de fa molts anys, un membre molt actiu del MJC. Primer, com a jove de la Parròquia de Jesús, participant en grups de formació, trobades... Més tard, ja en la seua època de seminarista, ha anat participant com a monitor en trobades, i sobretot, en la Pasqua Jove. Des de fa una mica més d'un any, també forma part de la Comissió Diocesana del Moviment.

Per tot això, i perquè tots l'estimem, des d'aquí volem felicitar-lo i animar-lo en la seua nova etapa com a sacerdot.

Tots estem segurs que seràs un molt bon capellà, i preguem a Déu perquè, tot i les proves que et vagis trobant en el camí, visques sempre la teua vocació amb la matexia força, il·lusió i entrega que tens ara.

MOLTES FELICITATS!!

Si voleu, podeu deixar els vostres comentaris per a Josep. Segur que ho llegirà!

I recordeu:

Diumenge 9 de desembre
A les 17 hores
Catedral de Tortosa 

              2007-08-19-reces-cd-mjc-77.jpg

8 comentaris:

 1. Felicitaaats josep!!!

  menalegro moltissim, t desitjo força espenta i anims i sobretot mooooolta felicitat!!!jejje

  se q talegrara saber q aki els teus jovenets em escomensat en les reunions, ja tanire contan!!!

  mols de besitooos

  PD: mol be el aber fikat este escrit, sou uns artistes, penseu en tot!!!

  vs enlloro moool...

  ResponSuprimeix
 2. felicitats josep!!!!

  Desde móra també et felicitem i et desitgem lo millor.

  Aprofito per demanar informació sobre les properes trobades, ja que n'estariem interesats.

  moltes gràcies.

  sara5x5@msn.com

  ResponSuprimeix
 3. josep felisitats abore si el diumenge podem benir dw

  ResponSuprimeix
 4. Felicitats Móssen Josep!!!!

  Ara ja si que si!!! La veritat és que vam patir una mica de nervis però veure la teva cara de xiquet feliç lo domenge és el millor regal que ens has pogut fer.

  Des de baix se't veia molt content i feliç, i t'asseguro que natros també o estavem.

  T'envio un munt de felicitats i ànims per començar en aquest nou cami que tot just acabes de començar.

  Una abraçada molt forta!!!!!

  ResponSuprimeix
 5. Wenas gent! espero que tots sapigueu qui soc jo...que segu que si despues de tot lo q e fet a les trobades...pero ara ja estic mes centrada que conste!

  Weno primer de tot felicitar a Josep per aquest gran pas fet i que espero que tot et vagi mol be i et desitjo lo millo per aquest nou cami!MOLTISIMES FELICITATS JOSEP!!!

  Per un atra banda, que añoro moltisim al MJC ja que al estar tan alluny estudian a les andalusies no puc estar aqui en vatros i a cap trobada i que ho trobo mol en falta, moltisim u dic de tot cor!despues ja de tans anys i ja que me tocava na a la trobada de militans que hagues sigut una experiencia nova...pero weno no a pogut se, pero per un motiu raonable!Res que espero que algun dia penseseu en mi en alguna trobada que jo aunque no tigue en persona tic igual present, ja que jo penso mol en tots vatros i en lo bo que mau aportat cadascu de la gent que forma el MJC!i com tot es bo per aixo vos añoro mol pq a les trobades a sigut on mes e reflexionat, mes e pensat sobre mi mateixa, mes ma ajudat en tots los aspectes, mes me enamorat i que sapigueseu que continuo tan enamorada del meu Xavi rapitenc com lo prime dia jeje!Resumin que necesito ja tornarme a junta en tots i veureus que vos añoro moltisim!

  GRACIES PER TOT LO QUE MAU DONAT I MAU ENSEÑAT EN TOTS AQUESTS ANYS QUE AIXO NO SOLBIDARA MAI i espero poder venir a la Pasqua Jove 2008!

  Besitos a tots els monitors i monitores, en especial a Núria 15 que majudat moltisim en el curs de la meua vida i per sapiguerme aguanta i tindre tanta paciencia en mi!que han estat moltes hores juntes!

  RECORDS PER A TOTOM DE CRISTINA DESDE ÚBEDA i concretamen desde la Escuela de Magisterio de la Sagrada Familia! a mi ma tocat na de sagrada familia en sagrada familia jeje!Ara ja si que acabo despedinme de veritat!ja pasare un atre ratet.ADEU

  MJC GRACIES!!!

  ResponSuprimeix
 6. Ja ha passat l'odenació! Encara no m'ho acabo de creure, és com si estigués recordant un somni...
  Primer que res vull dir que em va fer molta il·lusió trobar la felicitació al bloc, també he anat seguint (enmig del tràfec dels preparatius) els comentaris de Naara, Sara, Mike, Marisol i Cristina. Gràcies!
  I també estic molt agraït al MJC, que al llarg de gairebé trenta anys i de la mà de moltes persones ha anat fent que molts joves es puguin sentir Església fent camí amb d'altres joves. Jo en sóc un.
  Crec que l'ordenació va anar molt bé. Encara que no se'm notés massa sí que estava molt nerviós, però poc a poc em vaig anar tranquilitzant i vaig poder disfruitar molt del moment. Els cants van ajudar molt!
  Ara és moment de mirar endavant. Tenim molt a fer. Que tots puguem viure les nostres vides en alegria, il·lusió i entrega! Segur que sí si ens deixem guiar per l'Esperit!

  ResponSuprimeix
 7. felicitats espero que deu tajudi en la busqueda de les vocacions i en el dia a dia i que en tu moltes persones pugin trobar un apoyo moral

  ResponSuprimeix
 8. JORDI, ÀNGELA I ALBA28 de gener de 2008 a les 0:40

  Hola a tothom,

  Volem aprofitar que avui Isa ens ha informat de l'existència del blog per a donar les gràcies i felicitar a Josep per tenir l'amor i el coratge de seguir fidelment el missatge de Crist i ho faci a través de la vocació sacerdotal, que suposem que avui per avui no és una opció senzilla en el món que es viu.Així que MOLTES GRÀCIES!

  Per altre cantó demanar perdó a Josep per no assistir a l'ordenació: un dia tan important per a ell (tu); no en sabíem res de l'ocasió i ens vam enterar en posterioritat a través de LA FONT. Ens sap greu però dir-te què ens alegrem i recordem molt l'alegria que sempre has transmès per la opció de vida que has pres; irradies felicitat i això sempre és d'agrair.

  Molts besets a tots i en especial una fortissima abraçada a Josep. Esperem poder veure-us aviat i aprofitem per felicitar als artistes que confeccionen aquest bloc què és una currada ben feta.

  Fins aviat

  ResponSuprimeix