dimecres, 24 d’octubre de 2007

Trobada de militants

Estem preparant una trobada per a militants que serà el proper cap de setmana del 9 a l'11 de novembre a Arnes (Terra Alta).

Es tracta d'un cap de setmana per compartir experiències al voltant d'un tema, reflexionar i pregar; però també per conviure i passar bons ratets.

Hi poden participar tots aquells joves de les Parròquies del nostre Bisbat que tenen ganes de créixer en la fe i estan en camí. L'edat mínima per participar-hi és de 18 anys, tot i que si en tens 17, pots parlar amb el teu consiliari, i si aquest ho creu convenient, que es posi en contacte amb el consiliari diocesà (Carlos París). 

Què necessites?

Sac de dormir, funda de coixí i un llençol per a baix, roba d'abric, boligraf i llibreta, Nou Testament, bocata per al sopar de la primera nit, i el més important: alegria i ganes de conviure aprofundint una mica més en la nostra fe.

Quant val?

El preu és d'uns 30€ aproximadament

La data límit d'inscripció és el dia 1 de novembre i per inscriure't pots enviar un e-mail a: mjc_tortosa@yahoo.es o posar-te en contacte amb qualsevol membre de la Comissió diocesana.

T'hi animes?                  

imgp9218.jpg

Foto de grup després de l'Eucaristia

Trobada de militants - novembre de 2006

10 comentaris:

 1. Com teu curres redactor??!!!

  Està super bé la faena que fas!!! Em de fomentar més la web del Moviment. Que és bo pergar-li un bistasso de quan en quan.jejejeje

  Vinga a seguir en la feina i bona setmana que ja s'acaba!!!

  Marisol

  ResponSuprimeix
 2. Ei redactor! Com que per aquí apareix molta penya que et diu coses podries obrir un apartat de "cartes al redactor", a l'estil dels diaris, per a que la gent vaigue posant fato... és possible?

  ResponSuprimeix
 3. en quant a lo de les cartes, si el redactor en cap no ho sap fer... pos anem malament, perquè jo prou faena tinc en mantenir la integritat del bloc cada vegada que poso algo.

  ResponSuprimeix
 4. Jo no podré vindre a la troba da de militants perquè vaig a Madrid per parlar de l'assemblea general de Huesca que es farà del 6 al 9 de desembre. És una llastima que no pugue venir ja que esta trobada sempre la solem aprofitar molt per agafar forçes per arrancar el curs. De totes maneres espero que tots els que hi aneu aprofiteu per agafar moltes i moltes forçes que segur les necessitarem.

  ResponSuprimeix
 5. OOhhh... :)
  Està molt bé això dels mapes per arribar als llocs. Casi que es poden vore els columpios i tot!! :P

  ResponSuprimeix
 6. xikeeeets...q aso ja esta aki...ja tinc ganetes d vorevos!!!
  com vos ho curreu...besitooos!!!

  ResponSuprimeix
 7. eis xikuelets i xikueletes que normalment visiteu aquesta web, com esteu?¿?¿?¿
  jo es la primera vegada que hi entro a fer un cop d'ull pero us puc ven assegurar que no sera la ultima...(ja que aquest nou mitja esta la mar de be..jeje)
  Pel que fa a la trobada dir-vos que va ser molt especial, molt aprofitosa, molt divertida, molt agradable, molt fartanera, molt bonica i molts mes adjectius positius... ja que no sen poden trobar de negatius... tot va ser perfecte (weno menys la son)
  pels que hi van estar gracies, per tot el que es va viure, i per tot allo que us fa tant especials...
  gracies

  ResponSuprimeix
 8. em fdet la trobada de batchillerat i me ho he pasat molt be gracies al moviment ens podem trobar algunes vegades i ai poder tornar a veure als amics i coneixer millo el misatge que vol trasmetre a liglesia

  ResponSuprimeix
 9. uyyy
  aki miran el bloc e bist ke no baix escriure para la trobada de militans es tard ja pero diuen ke mas bale tarde ke nunka.
  ueno la trobada de militans ba ser unica per la companyia i pel bon rollo ke ba iaure.

  el inconbenient ke ba durar molt pok pero el any kebe si mos deixeu tornarem a asisti.

  bon nadal


  U.E.Rapitenca

  ResponSuprimeix