dilluns, 1 d’octubre de 2007

Jornada d’inici de curs

El proper dia 13 d’octubre, en dissabte, ens trobarem a la parròquia de Sant Pere a Tortosa per enfocar les activitats que podem fer aquest nou curs. És molt important poder anar-hi perquè tot sortirà molt millor si cadascú posar el seu petit esforç de la seua part… val la pena i després quan surt bé ho agraïm tots!


L'horari de la jornada serà el següent:


 • 10’30 h > Arribada a la Parròquia i acolliment festiu.
 • 11’00 h > Pregària. Ens agradaria que fos algo participatiu, de manera que, si toqueu algun instrument el podeu portar, i si no, podeu participar cantant, llegint, ...
 • 11’30 h > Treball per grups, posada en comú i informacions varies. No cal dir que aquest es el moment de que si teniu qualsevol cosa a dir, aprofiteu aquest moment.
 • 13’00 h > Gresca
 • 14'00 h > Dinar de bocata. Qui vulgue i pugue quedar-se a dinar s’ha de portar el bocata. Natros posem el postre i la beguda.
 • 16'00 h > Hora dels adéus
Si no sabeu com arribar podeu fer clic al següent enllaç: veure mapa

Ens trobarem joves a partir de 4rt d’ESO que estiguem interessats en participar en grups a les nostres parròquies i vulguem coordinar-nos en el Moviment de Joves Cristians, també iniciadors de grups de joves, seminaristes i capellans interessats.


Aviseu als joves dels vostres grups i parròquies! Per preparar-ho tot aniria molt bé que una setmana abans diguem, més o menys, quants serem de cada lloc. Per a això podeu enviar un e-mail aquí mateix mjc_tortosa@yahoo.es .

Vista aerea Tortosa 

9 comentaris:

 1. Molt eficient redactor anònim ;-)

  ResponSuprimeix
 2. Si si, molt eficient rector anònim. A m'ha agradat molt. Però això s'ha de completar!!!jejeje

  Bessitos!

  ResponSuprimeix
 3. He escrit aquest comentari introduïnt només el nom i un correu electrònic. L'apartat Web no és necessari emplenar-lo.

  ResponSuprimeix
 4. Ei, redactor en cap, això és una maravilla!
  Trobo que este bloc farà molt de bé!

  I el mapa... fantàstic! Me sembla que és la primera vegada que a la parròquia St. Pere de Tortosa se li dóna la importància que se mereix!!! jajajajajaja, encara guanyarem feligresos...

  Una abraçada a tots i bona setmana,

  Núria

  ResponSuprimeix
 5. Sr redactor en cap: se li informa que he fet una xapusseta i he penjat el calendari. Li prego que ho revise i canvie el que es podria millorar (ja sap vostè que jo i els ordinadors a vegades no som massa amics). :-p

  Una abraçada,
  Lara

  ResponSuprimeix
 6. Ei... Sr. Redactor en cap, el felicito per esta iniciativa tant bona!!

  M'ha agradat molt el blog, ara hauriem de donar-li difusió , no creu Sr. redactor i altres visitants assiduos???

  ResponSuprimeix
 7. eiii monitors!!! mol bona faena!! cada vegada magrada mes tot açò!! sou els millors! sempre us porto en mi al meu petit coret! us vull molt! besets desta gaspaxera!


  **lU(&@**

  ResponSuprimeix
 8. Ei, molt xuli açò del blog!! Sou uns artistes!!

  ResponSuprimeix
 9. olaaaaaa....jolin kina peneta...jo volia anar!!
  n res mil besitos a tots i felicitacions x esta pagina tan guay!!
  se vos troba a faltar!!!

  cuidevos besitos i fins pronte...vos estimo mool!

  ResponSuprimeix